5.09.2014 г., 7:50 ч.

И тази нощ 

  Поезия » Любовна
441 0 3

И тази нощ аз ще летя нагоре в небето,

дето греят звездите,

и тази нощ аз ще сънувам любов,

там където се раждат мечтите.

 

И тази нощ луната прекрасна

ще разказва за нашата тайна,

и тази нощ аз ще си спомням

за тази наша среща омайна.

 

И тази нощ вятърът топъл

тихо нашите думи любовни ще шепне,

и тази нощ аз ще копнея

погледа твой с нежност да срещна.

 

И всяка нощ, когато вече Земята

тихо в приказен сън пак потъва,

и всяка нощ аз ще мечтая

в твоите топли прегръдки пак да заспивам.

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??