Jun 12, 2013, 9:24 AM  

И теб (на Т.) 

  Poetry » Love
741 0 2


... и те намерих
без да те диря,
без да те чакам,
без да тъжа.
И те поисках
без да те искам,
без да се мъча,
без да мълча.
И днес в дланите стискам
твоята радост,
твоята болка,
твойте ръце.
Ти пък във своите
нежничко милваш
моите истини,
моите грешки
и мойто... сърце...

© Надежда Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??