Sep 27, 2018, 12:53 AM

И в душата ми дъжд 

  Poetry » East forms, Other
520 3 2

Зелен дъждобран.

Бърза прегръдка...И дъжд.

Спомен за двама.

© Росилина Хесапчиева All rights reserved.

хайку

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??