Jan 18, 2009, 9:31 AM

И в твоето небе съм птица 

  Poetry » White poetry
552 0 9
Обикнах те такъв,
какъвто другите не биха...
И едва ли?
Докоснах се до теб,
звездица ли,
във твоя малък космос?
И в твоето небе -
съм птица.
Ще бъда...
В твоето море
потаен остров,
на който двамата
от всички ще сме
скрити.
И под звездите му,
под жаркото му слънце,
в безкрая му
ще бъдем най-щастливи!
Вълните ще ни грабват -
волно-диви,
в най-хубавите мигове
ще ни закрилят.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??