Apr 8, 2007, 1:27 PM

И Воскресе Той! 

  Poetry
843 0 3
                      И Воскресе Той!
И Воскресе Той!!!
А възкресе ли?...
Или пребъде?...
Синът Божи... или
Земният изкупник?...
Обичта ни даде...
 но разбрахме ли?
Възкачи се на кръста,
а заслужаваме ли?
... Мисъл...
А имаме ли я?
Той ще пребъде,
а ние?
Той се опитва да спаси душите и в ада...
а разбран ли е?
Той е вечно влюбен,
но в живота ли?

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

© Катя Конзова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??