Иди го разбери Света... уж много го обичаме
и в него не само се вричаме,
живеем го по наше си разбиране,
дори без да се замисляме.
Носи ли ни той блага, всичко друго е лъжа.
А защо тогава молим се на Бог...
да прости това което сами не можем да си Простим. Надеждата ли загубихме или себе си разлюбихме?
Кой ще каже каква ни е лъжата...
и къси ли са ни краката!?
Самотни, бол лъжи, пророците смучат ни кръвта.
Къде изчезна доблестта, съчувствието,
добрината...
и да спрем да вярваме в лъжата.
Търсим герой, готови на всичко,
но те търся изгода своему рода...
и тогава на къде вървим или в сън
на омагьосани спим! Е тогава, лека нощ
и нека се молим на Бог!!!
А май на него му омръзна да сме все в заблуда.
© Ангел All rights reserved.
Младене ,Приятелю ,Благодаря за подкрепата и за любими!До нови!!!