Oct 21, 2009, 3:07 PM

Идилия 

  Poetry
358 0 0

Аз имам теб. Ти имаш мен.

Какво да искам повече, кажи?

И виждаме се всеки ден.

Би трябвало да съм щастлив, нали?

Не си сама. Не съм аз сам.

И двама под ръка със теб вървим.

Обаждам ти се често през нощта,

а през деня звъниш ми често ти.


И всичко си върви във ред.

И както трябва да върви.

Ти имаш мен. Аз имам теб.

Би трябвало да съм щастлив, нали?

© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??