Mar 26, 2017, 2:01 PM

Идиот съм 

  Poetry » Humour
689 2 3

Осъзнах, че съм идиот егоистичен,

на всяка се предлагам във анфас,

представям се като поет лиричен,

а всъщност съм си най-обикновен глупак.

 

Вървят след мене много пеперуди,

отчаяно ми пърхат със крила,

обичат секса, но искат любовта ми,

а тя е само за една единствена жена.

 

Идиот съм долен, щом не мога да устискам

на женската съблазън, от мига

желая всичките, но теб обичам,

това е мойто наказание сега.

 

Защо не се научих да живея

тъй кротичко, със разни блажинки –

жена във къщи да вършее и разтребя,

а аз да ходя като други по ...жени.

 

Не мога да живея по съжителство,

не зная как го правят, просто ми е жал

така докато чакам нещо истинско

то той, животът – излетял.

 

Идиот съм, щом съм си самодостатъчен и глупав,

да си живея сам и да ме е страх да се преборя

със страховете в мене, със любовта към моята избрана

оставам сам....ще чакам следващо прераждане и следваща изгора.

 

 

 

 

© Борислав тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Идиот" - човек пълен с идеи ... А, иначе, като изключим майтапа, стихчето е чудесно, както обикновено! Поздрави!
  • Много интересно, само последният стих е с много дълги фрази,иначе ми хареса.
  • Интересен стих, и бих казала много откровен. Поздрав за тази смелост!!!
Random works
: ??:??