May 6, 2018, 2:11 PM

Идиотско 

  Poetry
223 0 0

Слушам да пиша, пиша да слушам
обаче съм много непослушен 
хич я няма голямата ми глава
гладък мозък и неврози за беля

 

човешкото мнение за мен е запетая
продължавам докато стигна до края
моите комплекси да са щастливи
пък егото на вашето То да ходи за гнили сливи

 

от етична гледна точка не е добре
хората ми вярват а аз се имам за перде
обаче как ми хрумват и логиката не може да го разбере
много учени за това се чувстват зле

 

моралът възпрепятства някой нещица
иначе щеше да стане една
че и широката ми усмивка нямаше да ги спре
да омесят от моето туловище кюфте

 

изобщо съм добро дете
с възпитание от немайси и къде
гледам философски на прозаичните неща
любов струи от моята душа

 

ама тия пусти глупави мечти
сънищата странни, мислите и твоите очи 
ми докарват само психическа атака
и в мозъка ми заприличва на клоака

 

и на пук на цялата литература по света
на твоята изящност и красота
ще продължавам да съм на въпреки със земята
да пиша да слушам и омайвам светлината

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??