Jun 17, 2021, 3:57 PM

Идва 

  Poetry
180 0 0

и — мамо — всички

постараят ли се — и

ще дойде РА̀ЯТ

 

и нека — мамо —

всички постараят се —

и идва РА̀ЯТ

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??