Jun 3, 2008, 10:05 AM

Идвай, лято! 

  Poetry » For kids
1280 0 7

ИДВАЙ, ЛЯТО!

 

Хей, идвай, идвай, лято,

със слънчице от злато,

че нашето дете

ще ходи на море.

 

Детето на разходка

ще се повози с лодка.

А в морските вълни

то рибки ще лови.

 

Хей, идвай, идвай ,лято,

със слънчице от злато,

че нашето дете

ще ходи на море.

 

Весело лято, дечица!

Скъпи откровеници, здравейте!

Това е текст на детска песен,

но тъй като не мога да  изпиша нотите,

ако желаете, изпейте я на децата с ваша мелодия.

 

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??