Jan 1, 2011, 1:41 PM

Идвам при вас, за да събудя 

  Poetry » Other
575 0 20

 Светлата Нова Година пристъпи

в люлка, изтъкана от нови мечти,

със съкровена, стаена надежда,

че ще сме по-благородни

и още, още мъничко по-добри.

Снощи смирено стоеше на прага,

изпращайки своята по-стара сестра,

днес тя тихо в живота ни сяда

и ни нашепва  грижовно

своето послание от Вечността:

Идвам при вас, за да събудя отново

в сърцата ви свити благодарността,

идвам при вас със свята молитва,

 пак във душите ви да пребъде

Силата на Светлината и Любовта!

 

 

Светла, мирна и хармонична година на всички!

 

© Татяна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??