Jun 15, 2007, 11:57 PM

ИГРА 

  Poetry
679 0 12
Каква е таз игра,
жестока и безумна?
Не е забавна тази
игра за нас съдбовна.

Тя кара ме да страдам,
а ти на "уж цъфтиш".
Играеш я, а знаеш,
че в нея с мен гориш.

Доказваш ми кой - кой е,
ти силен си, аз слаба.
Но после неусетно
разменяме местата.

Така до безконечност,
въртим се и таим
надеждата... че нявга
играта ще сломим.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??