Feb 8, 2011, 12:29 AM

Игра 

  Poetry » Love
519 0 1

Искаш да играем на котка и мишка.

Но търпението ми, знай, е с тънка нишка.

Лесно се къса и може от раз,

ти да си аут, а аз да съм пас.

 

Познавам играта. Добре я владея.

Но да съм губеща, не, не умея.

Ти все да бягаш. Аз да те гоня.

Нямам нито време, нито пък воля.

 

Прекалено самоуверен ти не бъди!

Че апетитът ми към тебе може да се изпари.

Играта е забавна, щом не се проточва.

И накрая има награда, която се връчва.

 

Ако ще играем, спазвай правилата!

Ако не - Адиос! Изтече ти мандата.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво! Де да можех и аз така....ама нали съм Скорпион, измъчвам себе си.Харесвам интересния ти стих и играта, която владееш!
Random works
: ??:??