Jun 19, 2014, 5:58 PM

Игра на "Прескочи магарешкия бодил" 

  Poetry » Humour
469 0 0

Залагаш пак капани от захаросани стихове

по трасето на трудния стипълчейз.

Зад гърба ни са всички прескочени мигове,

с обрасла трева вече е фейсът.

С изхабени страсти са старите шпайкове.

Трикото не лепне плътно по тялото.

Надпреварата става само из разните сайтове,

в които черното не е черно и ражда съмнения бялото.

Дългото бягащо чакане е след фотофиниша.

Без контестации наградите са раздадени.

Заети са вече и анаболните ниши.

Прибрани спят знамената изгладени.

През четири сезона е желаната купа.

Малцина са тези с олимпийско търпение,

дето, върху врата си на бесилото с клупа,

са готови да чакат ново спортно кръщение.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??