Jan 31, 2009, 1:36 PM

Играч 

  Poetry » Other
1052 0 28

Поне веднъж в живота си признай,

че си загубил шумната агитка

и на противника ръка подай

за доблестно спечелената битка.

 

Не е падение да разбереш,

че има по-добри от теб играчи

и поглед с почит мирно да сведеш

за ненаситно вперени зяпачи.

 

Поне веднъж в живота си създай

красиво отстъпление от трона

и на наследника с любов предай

на славата заветната корона.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??