Dec 19, 2010, 1:22 AM

Илюзия 

  Poetry » Love
663 0 3

Като илюзия... Мина

капка дъжд по синьото стъкло...

и остави тиха... диря...

Страхът я зави със листо...

 

Преплете се мракът... в дъгата

усмивката хвана сълзата в ръка.

Потропа някой на вратата...

посрещна го самата тишина..

 

Притича нещо по земята...

препъна се... падна... и полетя...

Уморено погледна Зората...

и Светът... се завъртя...

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??