Nov 21, 2019, 10:17 AM  

Илюзия за любовта 

  Poetry » Love, Erotic, Landscape, Phylosophy, Odys and poems, Authors song, Free verse, Other
1602 3 2

 

Ти искаше миг.
Аз с вълшебство предложих да бъде.
Какво по магично от това?
Хванати ръка за ръка в мига.
 

Ти искаше допир.
Аз предложих с душите да бъде.
Какво по реално докосване от това?
Между душа с душа.
 

Ти искаше нищо.
Аз всичко предложих.
Сърцето си свое.
Обвито с толкова обич.
 

Ти искаше мен.
Аз жадувах за тебе.
Душите в миг от вечността слети.
Сърцата туптящи,с копнеж,да не спират да бият.
 

Ти искаше обич.
Аз любов подарих ти.

© Стоимен Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??