Apr 29, 2009, 11:12 AM

Илюзията любов 

  Poetry » Love
733 0 6

Една илюзия крепи ме

напред в живота да вървя.

Е, понякога боли ме,

но с нея чувствам се жена.

 

Една любов крепи ме

и събужда в мен мечти.

Не ще позволя на никой

искрицата да загаси.

 

Знам, илюзията не е вечна,

макар с години продължи.

Ще дойде време безутешно,

съдбата да я разруши.

 

Но до тогава ще съм жива

и любов ще тръпне в мен.

А после спомен ще остане

да ме крепи в тежък ден.

 

 

 

 

 

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??