Nov 14, 2009, 12:12 PM

Има ли край? 

  Poetry » Phylosophy
622 0 6
Животе мой, свети във своя блясък! И успокой съня ми   неспокоен! И усмири във мен   пожара! С мен си на брега на   бурите... Да спреш ме можеш   само ти. И знаем си и двамата,   че няма спиране. Смъртта е жребий.   Изборът... от толкова неща зависи.   Тандем сме! Да бъдем си! До края!   А има ли го? Аз... поне не зная...

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??