Apr 12, 2008, 5:17 PM

Има радост и любов 

  Poetry » Phylosophy
737 0 1
За моето желание -
светът да стане по-спокоен и красив,
е нужно всеобщото прозрение,
че радостта я има и в живота сив.

Но душата ми гризе едно съмнение,
грозно и жестоко,
като човешкото презрение
към чувство тъй дълбоко.

Затова се боря с настървение
хората да убедя,
че не е само привидение
радостта и любовта.

На човек е нужно
само малко нежност и внимание,
за да може със приятелите дружно
да живей живота си с желание.

И ще Ви направя днес едно признание:
"Има радост и любов по таз Земя!"
И в душата ми настава оживление,
когато мога със приятели това да споделя!

© Емилия Трайкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не само съм в душевно равновесие, а съм щастлива и спокойна, скъпа Зари. Причина за това си дори и ти, и всички хора около мен. Целувам те и помни, че има радост и любов.
Random works
: ??:??