Има такива хора по земята,
с които няма за какво да си простиш,
не се налага, обща е вълната
и заедно с такива ще вървиш.
Хармонията си тече логично,
общуването ти е благодат,
додето с други, казвам "нищо лично",
попадаш сякаш в Дантевия ад.
Добре е, че синхронни хора среща
сам Господ по житейския ни път,
с душите ни, защото е зловещо,
ако не те намерят до отвъд.
Аделина Колева
© Аделина Колева All rights reserved.