Feb 21, 2017, 11:18 PM

Има време 

  Poetry » Free verse
697 1 3

Изслушах почти всички песни,

прочетох почти всички книги,

обичах почти всички хора...

Исках и повече, но не успях.

Ала време имах и мечтаех, дори когато спях,

че не  всичко на тоя свят е прах.

И време има, хора, за всички вас, всеки ден,

да обичате и да давате, дори повече от мен!

 

© Съби Журналов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??