Jan 24, 2009, 10:35 PM

Имам 

  Poetry » Other
857 0 2
Имам себе си.
Нищо нямам.
Имам ли нещо,
искам още.
Много и малко...
Повече, още...
Малко повече
и още много...

А ти искаш ли?

© Гинка Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??