May 29, 2009, 8:25 PM

Имам да плача... 

  Poetry » Other
485 0 0

Имам да плача за много неща:
страдание на невинни деца,
чужда болка и самота,
жертви невинни на внезапна беда...

Имам да плача... за преходността,
за несъвършенствата на света,
че живея в бедна страна,
че в нея властва безхаберността!

Имам да плача... за себе си:
че смъртта ми отне любим баща,
че всеки ден се боря с наглостта,
че често търся сили да простя...

Имам да плача -
за толкова много неща...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??