Имам нужда от теб сега,
че иначе бавно ще се срина.
Без теб студена е нощта -
нищо не е същото, откакто си замина.
Имам нужда от теб сега -
от твоята топла ръка.
Не ме мъчи, моля те, ела,
не искам и миг да съм сама.
Имам нужда от думи две -
с тях спокойна да се почувствам.
Докосни моите ръце,
за да спра да се погубвам.
© Пролетното момиче All rights reserved.