Feb 1, 2008, 4:34 PM

Имам нужда от теб(акростих) 

  Poetry » Love
2382 0 14

Изгаря даже мисълта за тебе.

Миражно те докосвам във съня си,

А думите във погледа ти нежен

Мечтаят ме и сгряват със дъха си.

Нуждая се да чувствам любовта ти.

Убийствено е, когато я прикриваш.

Жигосана, без глас крещи плътта ми,

Докоснеш ли със длан да я обвиеш.

Аз искам в очите ти да се прераждам,

От болката стаена в сивия ми ден.

Ти, който ме обичаш, ти ми трябваш,

Ти, който винаги си бил до мен.

Единствено изгаря мисълта за тебе,

Болезнена във погледа ти нежен.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??