Aug 6, 2017, 4:45 PM

Имам още какво да ти кажа 

  Poetry » Love
890 3 13

Имам още какво да ти кажа

 

Разбра ли сърцето колко е тежко?

Колкото чувства има във него.

Не, това не е някаква грешка,

от любов никога то не олеква.

 

Знаеш ли колко тежи мисълта,

тази, за теб, която напира?

Не мога да спра да пиша в нощта,

от сърцето за теб всичко извира.

 

Чувстваш ли колко тежи обичта?

Моята днес е безумно огромна.

В сърцето събрана и в тази душа,

която без теб се скита бездомна.

 

Има и още толкова тежки неща,

които искам отново да кажа.

Да кажа? Не, утре с глас ще крещя,

че от теб не ще се откажа.

 

Казах ли колко е тежък копнежа

щастлива да бъдеш със мен?

Не, не се оплитай в моята мрежа

от мисли с дъх затаен!

 

Аз имам право само да връзвам

въпроси и мисли в едно.

Без теб на парчета отново се пръсвам

и мисля, дано си щастлива с мене, дано…

 

05.08.2017 г.           Велин

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??