Имам различна усмивка
За всяко момиче
С което съм бил
Имам различни очи
И различно мислене
Помогни ми да ги изхарча
Ръждясалите на простира дни
Помогни ми да наваксам
С дълговете си
И да те настигна
Научи ме да свиря
След като те науча да пишеш
И ми покажи накъде отиват
Пътищата на парните машини
Отдавна изчезнали са
От мислите ми
Горчиви като добър алкохол
Искам ги
Искам ги
Обратно ги искам всичките
Да ги пазя и да си ги спомням
Имам различна усмивка
За всяко момиче
С което съм бил
Различни снимки
На различни места съм скрил
17.05.2009
© Десислав Илиев All rights reserved.
Аве, кви снимки, както наскоро ми обясняваше една култова персона:
"Ееей, вие мъжете кога ще осъзнаете, че тя жената си иска к*р?