И М А Т Л И Ц В Е Т Я Т А Д У Ш А?
_____________________________________________
На В.
Имат ли Цветята Душа?...
Все тоз' вечен въпрос си задавам.
Не е ли сгушената в листенце капка роса,
седемцветно отразила следдъждовно дъгата?
Имат ли Цветята Душа?
Въпросът, оказва се, е риторичен.
Защото тя е скрита във капка роса.
Рукнала от сините очи на момиче...
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев All rights reserved.
Много!