Dec 25, 2021, 10:39 PM

Имена 

  Poetry
948 0 0

Имена

 

Човек кръщава с имена неща
и кръстени за втори път се раждат,
и вече нямат болест и ръжда,
остават вечни и не гният.

 

© Иван Бърдаров 2021. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??