Oct 21, 2010, 2:01 PM

Името ми 

  Poetry » Other
1105 0 5

 

Едрогърда съблазън

на ток, с вратовръзка.

Работя безстрашно

професии мъжки.

 

Мръсница в леглото

във образ небрежен.

Неприлична и дръзка,

страстна и нежна.

 

Красива съм в парка,

когато бутам количка.

Любящата майка

на две малки дечица.

 

Изкусна в дома ни

приготвям вечеря.

Целувам мъжа си,

със обич посрещам.

 

Заспивам с усмивка,

а мисли върлуват.

Мечтаеш ми името,

а дали  (не)  съществувам?!?

© Емили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??