Mar 25, 2008, 9:46 PM

Импресия 

  Poetry » Love
900 0 9
Утро иде - ден се захваща,
към мило либе - ден ме препраща.
Нощ ли падне - зефира поклаща
цветята до пладне - целувки й праща.

Луна се излюпи в звездната есен -
будувам самичък над бездна провесен...
Слънце пречупи свода небесен-
чувам гласа й в птичата песен.

© Серафим All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??