May 2, 2010, 3:23 PM

Импресия 

  Poetry » Love
608 0 5

Тръгват тъжни гларуси

след нас на ята...

Вятър с голи тръни флиртува.

Аз съм тук - ей така, на шега,

или просто така ми се струва...

Златно-есенна шума рисува  тъга

с тъмни нотки небесна коприна.

Късен залез попива брега...

Тази нощ любовта си замина!

И стоя аз на кея,

където дъжда

с мъдри капки вода ме залива

и от морската пяна

на разбита вълна

аз приемам света по-красиво...

© Станислава Дайлянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??