Импровизация от една картина
Утрото идва
внезапно,
аз го виждам
от моето
двойно прозорче.
Още не е
зачервено,
а малко
изкаляно даже.
Земята,
като чернобяла
снимка
е застанала
на пост.
Денят
продължава
да дебне
за онзи миг,
в който
незабелязано
ще се покаже.
© Свилен Стоев All rights reserved.