18.08.2012 г., 9:29 ч.

Импровизация от една картина 

  Поезия » Пейзажна
821 0 7

          Импровизация от една картина

 

 

                              

                           Утрото идва

                           внезапно,

                           аз го виждам

                           от моето

                           двойно прозорче.      

                           Още не е

                           зачервено,

                           а малко

                           изкаляно даже.

                           Земята,

                           като  чернобяла

                           снимка

                           е застанала

                           на пост.

 

                           Денят

                           продължава

                           да дебне        

                           за онзи миг,

                           в който

                           незабелязано

                           ще се покаже.

© Свилен Стоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??