Mar 12, 2017, 10:00 PM

Импулсивно 

  Poetry » Love
504 0 3

Къде си? Чуваш ли ме?
Глух за мен светът,
остана в тази тиха вечер.
Къде съм? Чувам ли те?
Няма е нощта,
а отговорът е далече.
Пресечна точка,
вечен хоризонт,
изгряваща звезда
и огнен залез...
Това ли е, кажи ми,
любовта?
В началото така ли е?
А краят?
 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??