Ин и Ян
Другият се радва,
смята се за бог,
и безгрижно, някак,
дава ти порок.
Своите проблеми,
тебе да тежат
и да нямаш време,
и да нямаш свят...
.................................
Колко е приятно,
да се чувстваш чист,
болката минава,
ставаш оптимист...
© Вал Герх All rights reserved.
да се чувстваш чист,
болката минава,
ставаш оптимист..."
---------------------------------------------
Красиво лирично бисерче с много актуално
и много мъдро послание! Поздрави и от мен!