Aug 3, 2016, 8:41 PM

Инструктаж 

  Poetry » Humour
543 1 16

Щом змията отровна настъпиш,

ще побърза и тя да те клъвне!

И дори след това да отстъпиш,

ще те следва със погледи стръвни!

 

Преди време настъпих такава –

тя изви се и тъй ме ухапа,

че превърна кръвта ми в жарава,

та едвам се измъкнах от трапа!

 

Оттогава през ден ме захапва,

впива зъбки и пуска отрова!

Да пълзи подир мене се скапва,

но змия е – за мъст е готова!

 

Денонощно влечугото шета.

Нека съска, решил съм проблема:

и да нямате серуми в нета –

имам здрава имунна система!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??