Sep 10, 2021, 12:19 PM

Исках... 

  Poetry » Love
270 1 0

О, как исках да бъда твоя любима..,
исках да бъда само твоя до смъртта,
сутрин да ме милваш и целуваш,
да те усещам до мене преди да заспя.

 

Исках те, исках за бога,
исках живота ти само за мен -
да си моя любов и опора,
да съм единствено твоя в идният ден.

 

Аз исках да имам дете
с твоята кръв, с твоите очи,
да прилича много на тебе,
да вземе всичките твои черти.

 

Аз исках, исках за бога
само с теб да се слея в едно,
исках..., аз толкова исках
да свиеме общо гнездо...

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??