Apr 3, 2009, 10:44 AM

Исках... 

  Poetry » Love
863 0 29

 

Исках да съм само аз. Сама.
В твоя свят, изгарящ от желания.
Не е възможно. Зная, че греша,
а съвестта ми плаче от терзания.

Парцалена е куклата пред теб.
Безкръвно е сърцето и човешко.
Родих се в тъмно. Нямах път назад.
Израснах във съмнения и грешки.

Квадратен е светът около мен,
а ръбовете често ми убиват.
Не е огнище слънчевият ден
и няма я горещата магия.

Не топлят вече спомените стари.
Отпусна зимата студените ръце,
където във прегръдка приютила
бе топло лято и едно сърце.

А исках да съм само аз. Сама.
В твоя свят, изгарящ от желания.
Не бе възможно. Може би греша?
Но силата остана в любовта ми!

 

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??