Jul 7, 2010, 9:49 AM

Исках нея! 

  Poetry » Love
547 0 2

Вдишвам уханието ù,
познавам го, харесва ми.
Караше ме да потрепвам -
желаех допира ù.
Исках ръцете ù да срещнат моите.
Исках устните ù да докосват моите.
Исках нея!

Какво от това, че бе жена?
И аз бях, но какво е,
дали е грях това?
Исках да усетя вкуса ù,
да усещам допира на кожата ù.

Да чувам как нежно стене в ръцете ми.
Да усещам ударите на сърцето ù.
Дали ако ù призная
тази моя малка тайна,
ще  приеме моята душа?

Така чиста е, като детската сълза.
Какво, какво от това, че съм жена?
И аз жадувам да обичам, но не мъж,
а истинска жена!

© Маринела Пенчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??