Jan 4, 2007, 2:00 PM

Исках я за любовтта! 

  Poetry
510 0 7
Как да бъда същата като съм раздвоена?
Как напред да тръгна-като ти ме връщаш?
Как в живота ти жена да бъда-
като ти от гласа ми само се изнервяш?

Кажи ми как едно цвете да отгледам,
като ти и капчица вода не ще ми дадеш-
па макар и от очите ти да бъде тя...
Исках я за любовтта!
03.01.2007g.


© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??