Jan 6, 2012, 1:42 PM

Искам 

  Poetry » Love
822 0 27

   Понякога съм весела и слънчево красива,

                                като утринна роса блестя!

   Понякога съм тъжна, мълчалива,

                                но винаги изгарям и трептя.


   Не искам с теб да бъда цяла вечност!

                               Искам те, щом дишам и зова,

   и нека тая песен никога не спира,

                               и да твори красиви, пламенни слова!


   Щом  те мечтая, желая, копнея,

                               щом с вятъра тичам към тебе в нощта,

   щом птиците знаят колко обичам,

                                значи 

                                         живея,

                                                    горя!  


© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??