Dec 27, 2006, 1:10 AM

Искам 

  Poetry
556 0 2
Искам да се сгушиш в мен,
да чувам как дишаш спокойно в съня си,
притиснал топлото си тяло до мойто.
Да ме притеглиш по свойски по-близко до теб;
Да усетя ръцете ти как ме галят отново и отново;
Да видя усмивката ти за добро утро.
Да почуствам контрола си върху теб,
който ми подаряваш всеки път.
Искам никога да не ме пускаш,
да останеш вечно в мен...
Да усещам парфюмът ти винаги
Да заровиш нос във врата ми.
Да ме целуваш сякаш ни е за последно
Да чуствам че съм жива.
Искам да прекарвам всяка минута
всяка секунда до теб...
твойто тяло прилепнало към мойто,
слети в едно и да замръзне
времето в този миг.
Искам те почти толкова,
колкото искам да живея!

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасна и истинска,както винаги!Продължаваи все така
  • Това е едно от наи добрите ти неща.Продължавай в същия дух мила :*
Random works
: ??:??