Тъжно ми -
режа си косата.
Искам да са вените, но
смисълът е някъде във мен.
Недовършено ми е…
Прашасала китара -
на тавана в ъгъла (забравена).
Надничаща през малкото
прозорче, жадуваща
струните и да докоснат...
Режа си косата,
сякаш е душата…
"На Ръба" 2018г.
© Екатерина Глухова All rights reserved.