Искам да ме видиш с чорлавата ми коса
Искам да ме видиш с дрехите с петна
Искам да ме видиш с напуканите ми от студ ръце
Искам да ме видиш с поизтритото червило
Искам да ме видиш, когато съм сама
Искам да ме видиш как плача на някои от любимите ми песни
Искам да ме видиш как говоря си сама
Искам да ме видиш изглеждам през деня, когато няма да излизам
Искам да ме видиш как купувам си цветя
Искам
Искам понякога да сресваш моята коса
Искам с тебе да се смея и от това да си моите петна
Искам да стоплиш ръцете ми навън, за да остават нежни
Искам червилото ми да се изтрива само от твоите целувки
Искам да съм с теб, за да не съм сама
Искам с тебе да плача на любимите НИ песни
Искам да говоря с тебе
Искам да остана вкъщи, ако ти ще си до мен
Искам ти да ми купуваш същите цветя.
© Iliyana Nikolova All rights reserved.