Nov 8, 2024, 12:37 PM

Искам... 

  Poetry » Love
67 0 2

Аз искам да съм цвят – дъга,

да танцувам по треви зелени,

сетне да съм стон – тъга,

да се стичам с кръвта студена.

 

Аз искам да съм вир – река,

да дълбая в твои шепи

и случваща се във съня – мечта -

сърцата ни безкрай да светят.

 

Аз искам да съм лъч – следа,

да се галя във лицето бледо,

после да съм зов – беда,

да се моля тайно да те гледам.

 

Аз искам да съм цвят – дъга,

да рисувам обич до полуда,

да се раждам тук, сега,

за да бъда вечно влюбен.

 

 

© Павел Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??