May 11, 2008, 7:19 PM

искам 

  Poetry » Love
583 0 1
Да мога, искам, да се вглеждам в твоите очи,
за да не мога никога да забравя твоите сълзи.
Да мога, искам, да милвам твоите коси,
за да не мога никога да забравя техния аромат.

Да мога, искам, да заспивам до теб, гушнати един в друг,
за да знам, че когато се събудя, ти ще си първото нещо,
което ще мога да виждам, когато се отвори моето сърце.
Да мога, искам, да бъда твоя герой, завинаги!

Да мога, искам, да ти дам целия си живот,
за да можеш да разбереш какво е любовта!
Да мога, искам, да съм твоя принц,
за да мога да те будя всеки път със целувка!

Ако ме попиташ дали някога ще мога да те забравя,
аз ще ти тажа. Да, мога да те забравя, но не искам и не мога!
Защото пуснах те в моето сърце и те вглъбих в своята душа,
за да може, когато те пусна от мен, да се върнеш по-влюбена!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Оригинално, вълнуващо признание на влюбен! Желая сбъдване!
Random works
: ??:??