Oct 16, 2013, 10:11 PM

Искам да мога 

  Poetry » Love
597 0 0

Най-много от всичко

искам да мога

теб да опиша.

И сякаш

все за теб пиша,

а думи не стигат

и перото издиша.

А само да можех

на света да кажа

колко си хубав

и колко боли

аз да съм твоя -

ти мой да не си.

Та в голям сме двубой

аз и моята Муза.

Тя ми казва

"Спри! Стой!

За други пиши!"

Е, как като няма

друг като теб,

към когото такава

любов силна, голяма

да чувствам...

това тъй огорчава!

Но пак ще се пробвам,

любими,

теб да опиша,

и моля, прости ми,

че едно просто

"обичам те"

явно не стига.

© Мелан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??